BROKUŁ

-3. WARZYWA-

SKŁAD:

  • brokuł klasa I i II


DOSTĘPNE WIELKOŚCI:

  • 3-10 mm
  • 5-20 mm
  • 20-40 mm
  • 40-60 mm
  • powyżej 60 mm

PRZEPIS:

Wartości odżywcze produktu w 100g
Wartość energetyczna: 102kJ / 24kcal
Białko: 2,7g
Węglowodany ogółem: 4,7g
Tłuszcz całkowity: 0,2g

Sposób przygotowania: zagotować w garnku ok. 1 l lekko osolonej wody. Do gotującej się wody wsypać zawartość opakowania, gotować ok. 6-8 minut na wolnym ogniu i odcedzić. Podawać polane stopionym masłem i posypane zrumienioną na patelni tartą bułką. Doskonały dodatek do dań mięsnych.

brokuł
Masa netto Opakowanie zbiorcze
Opakowania dla cateringu 2,0 kg 4 x 2,0 kg= 8 kg
Opakowania dla przemysłu 10 kg
15 kg
Kartony
Worki