MARCHEW

-3. WARZYWA-
SKŁAD:

  • marchew


DOSTĘPNE WIELKOŚCI:

  • kostka 10x10x10 mm
  • słupki 4/4 mm
  • karbowane plastry 4-6 mm
  • plastry płaskie
  • Mini „Baby”
Wartości odżywcze produktu w 100g
Wartość energetyczna: 101kJ / 24kcal
Białko: 0,9g
Węglowodany ogółem: 7,8g
Tłuszcz całkowity: 0,2g

Sposób przygotowania: zagotować w garnku ok. 1 l osolonej wody. Do gotującej się wody wsypać zawartość opakowania i gotować do momentu gdy będzie miękka. Podawać polaną roztopionym masłem i posypaną zrumienioną tartą bułką. Doskonały dodatek do dań mięsnych. Ostudzona po gotowaniu może być wykorzystana jako dodatek do sałatek.

brokuł
Masa netto Opakowanie zbiorcze
Opakowania dla cateringu 2,5 kg 4 x 2,5 kg= 10 kg
Opakowania dla przemysłu 10 kg
20 kg
Kartony
Worki