SAŁATKA MEKSYKAŃSKA

-4. MIESZANKI WARZYWNE I SAŁATKI-
SKŁAD:

  • marchew
  • papryka melanż
  • kukurydza
  • groszek zielony
  • fasola szparagowa

PRZEPIS:

Wartości odżywcze produktu w 100g
Wartość energetyczna: 187kJ / 45kcal
Białko: 2,5g
Węglowodany ogółem: 10,8g
Tłuszcz całkowity: 0,5g

Sposób przygotowania: zagotować w garnku ok. 1 l wody z dodatkiem soli do smaku. Do gotującej się wody dodać zawartość opakowania i gotować na lekkim ogniu ok 8-10 minut. Ugotowane warzywa odcedzić i pozostawić do ostygnięcia. Podawać z sosem majonezowym lub winegret.

Masa netto Opakowanie zbiorcze
Opakowania dla cateringu 1,0 kg
2,5 kg
10 x 1,0 kg = 10 kg
4 x 2,5 kg = 10 kg
Opakowania dla przemysłu 10 kg
20 kg
Kartony
Worki