SAŁATKA CARSKA

-4. MIESZANKI WARZYWNE I SAŁATKI-
SKŁAD:

  • marchew plaster
  • kalafior róże
  • brokuł róże
Wartości odżywcze produktu w 100g
Wartość energetyczna: 95kJ / 23kcal
Białko: 1,9g
Węglowodany ogółem: 5,6g
Tłuszcz całkowity: 0,3g

Sposób przygotowania: Zagotować w garnku ok. 1 litra wody z dodatkiem soli do smaku. Do gotującej się wody dodać zawartość opakowania i gotować na lekkim ogniu ok.5-8 minut. Ugotowane warzywa odcedzić, podawać jako dodatek do dań mięsnych polane stopionym masłem i posypane tartą bułką. Sałatkę można wykorzystać także do przygotowania dań warzywnych.

Masa netto Opakowanie zbiorcze
Opakowania dla cateringu 1,0 kg
2,5 kg
10 x 1,0 kg = 10 kg
4 x 2,5 kg = 10 kg
Opakowania dla przemysłu 10 kg
20 kg
Kartony
Worki