WIŚNIA

-1. OWOCE-

SKŁAD:

  • wiśnia bez pestki, klasa I, klasa II


DOSTĘPNE WIELKOŚCI:

  • poniżej 18 mm
  • 18-25 mm


PRZEPIS:

Wartości odżywcze produktu w 100g
Wartość energetyczna: 198kJ / 47kcal
Białko: 0,9g
Węglowodany ogółem: 10,9g
Tłuszcz całkowity: 0,4g

Sposób przygotowania: kompot przygotowywać jak z owoców świeżych. Przed gotowaniem nie rozmrażać. Do przygotowania ciast i deserów rozmrozić w temperaturze pokojowej i podawać posypane cukrem.

wiśnia
Masa netto Opakowanie zbiorcze
Opakowania dla cateringu 1,0 kg
2,5 kg
10 x 1,0 kg = 10 kg
4 x 2,5 kg = 10 kg
Opakowania dla przemysłu 10 kg
25 kg
Kartony
Worki