Warzywa na patelnię z ziemniakiem

3. mieszanki warzywne i zupy
SKŁAD:

  • ziemniak
  • papryka melanż
  • pieczarka
  • marchew
  • groszek zielony
  • brokuł
  • kukurydza
  • cebula
Wartości odżywcze produktu w 100g
Wartość energetyczna: 163kJ / 39kcal
Białko: 2,0g
Węglowodany ogółem: 9,0g
Tłuszcz całkowity: 0,3g

Sposób przygotowania: W garnku lub na patelni rozgrzać 2-3 łyżki oleju, wsypać zawartość opakowania. Dusić na wolnym ogniu ok. 10 minut, mieszając od czasu do czasu, przyprawić do smaku solą, pieprzem, ziołami. Doskonały dodatek do dań mięsnych.

Masa netto Opakowanie zbiorcze
Opakowanie detaliczne 0,4 kg 20 x 0,4 kg = 8 kg