Marchew z groszkiem

3. mieszanki warzywne i zupy
SKŁAD:

  • marchew
  • groszek zielony
Wartości odżywcze produktu w 100g
Wartość energetyczna: 101kJ / 24kcal
Białko: 2,6g
Węglowodany ogółem: 10,4g
Tłuszcz całkowity: 0,3g

Sposób przygotowania: zagotować w garnku ok. 1 l osolonej wody. Do gotującej się wody wsypać zawartość opakowania i gotować do momentu gdy warzywa będą miękkie. Podawać polane stopionym masłem i posypane zrumienioną tartą bułką. Doskonały dodatek do dań mięsnych. Ostudzone po gotowaniu mogą być wykorzystane jako dodatek do sałatek.

Masa netto Opakowanie zbiorcze
Opakowanie detaliczne 0,40 kg
0,45 kg
20 x 0,40 kg = 8 kg
20 x 0,45 kg = 9 kg