OFERTA
MIESZANKI, SAŁATKI I ZUPY WARZYWNE
Leczo warzywne
 |
Skład : pomidor, papryka, kostka kalafiora, cebula, cukinia, fasolka szparagowa
Sposób przygotowania : W garnku lub na patelni rozgrzać 2-3 łyżki oleju , wsypać zawartość opakowania. Dusić na wolnym ogniu ok. 10 minut, mieszając od czasu do czasu, przyprawić do smaku, podawać jako dodatek do dań mięsnych lub jako samodzielne danie. Do leczo podawanego jako samodzielne danie dodać w czasie duszenia pokrojone w plastry parówki lub podsmażone mięso pokrojone w kostkę podawać z pieczywem. |
Wartości odżywcze w 100g produktu:
- Wartość energetyczna: 88kJ / 24kcal
- Białko: 1,3g
- Węglowodany ogółem: 4,8g
- Tłuszcze: 0,2g
Opakowanie detaliczne |
Opakowania dla cateringu |
Opakowania dla przemysłu |
Masa netto [kg]
|
Opakowanie zbiorcze [kg] |
Masa netto [kg]
|
Opakowanie zbiorcze [kg] |
Kartony Masa netto [kg] |
Worki Masa netto [kg] |
0,4 |
20 x 0,4 = 8 |
2,5 |
4 x 2,5 = 10 |
10 |
20 |
powrót |