www.makow.com.pl
EN RU
www.makow.com.pl www.makow.com.pl
O firmie Oferta Dystrybucja Książka kucharska Kontakt

OFERTA

MIESZANKI, SAŁATKI I ZUPY WARZYWNE

Leczo warzywne

Skład : pomidor, papryka, kostka kalafiora, cebula, cukinia, fasolka szparagowa

Sposób przygotowania : W garnku lub na patelni rozgrzać 2-3 łyżki oleju , wsypać zawartość opakowania. Dusić na wolnym ogniu ok. 10 minut, mieszając od czasu do czasu, przyprawić do smaku, podawać jako dodatek do dań mięsnych lub jako samodzielne danie. Do leczo podawanego jako samodzielne danie dodać w czasie duszenia pokrojone w plastry parówki lub podsmażone mięso pokrojone w kostkę podawać z pieczywem.

Wartości odżywcze w 100g produktu:

  • Wartość energetyczna: 88kJ / 24kcal
  • Białko: 1,3g
  • Węglowodany ogółem: 4,8g
  • Tłuszcze: 0,2g

Opakowanie detaliczne Opakowania dla cateringu Opakowania dla przemysłu
Masa netto [kg]
Opakowanie zbiorcze [kg] Masa netto [kg]
Opakowanie zbiorcze [kg] Kartony Masa netto [kg] Worki Masa netto [kg]
0,4 20 x 0,4 = 8 2,5 4 x 2,5 = 10 10 20

powrót

Projekt i realizacja Click Media

Powrót do strony głównej

O firmie | Oferta | Dystrybucja | Książka kucharska | Kontakt | Polityka prywatności

© 2011 by ZPS "Maków" - Producent mrożonek z owoców i warzyw

Zakład Przetwórstwa Spożywczego "Maków" Sp. z o. o. w Makowie k. Radomia ul. Lipowa 91, 26-640 Skaryszew, NIP 796-003-55-09
Sąd Rejonowy dla M. St. Warszawy w Warszawie, XIV Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, Nr KRS 0000077012, Kapitał zakładowy 550 000 PLN